Daglige rutiner i frukt og grønt avdelingen Det er selvfølgelig en oppskrift for å bli BEST PÅ frukt og grønt! Se hvordan Norges beste frukt og grønt ambassadør, Marius fra Extra Sunndalsøra, drifter avdelingen fra morgen til kveld. Så... Vask og rengjør avdelingen Fjern dårlig frukt og grønt Fyll på så det bugner Ruller varer etter FIFU-prinsippet, sjekk prismerking og plakatering og fyll på poser til frukt og sopp "Frukta har gått for dagen"... 🤔Hva skjer når nøkkelpersonen er ferdig på jobb? De fleste avdelinger er fulle og innbydende på formiddagen, når nøkkelpersonen er til stede. Men hvordan ser avdelingen ut på kvelden, når kundetrykket og salgsmulighetene er på sitt største? Så... Det er et felles ansvar at avdelingen skinner gjennom hele åpningstiden. Den jobben DU gjør, enten du sitter i kassa eller jobber med frukt og grønt er avgjørende for å få fornøyde kunder. Følg skift- og rengjøringsplan for å skape en strøken avdeling når nøkkelpersonen ikke er til stede. De gir deg oversikt over hva som skal skje når. Du finner målbilder og detaljerte beskrivelser av hvordan butikken skal se ut, i driftshåndboka på Intranettet. Oppsummering: Ha godt varetrykk i avdelingen, samt eksponeringer ved inngangen og i kassaområdet Fjern varer med dårlig kvalitet umiddelbart. Vurder om varen kan prises ned og legges i matreddern. Følg opp skift og rengjøringsplan og sørg for en strøken avdeling når nøkkelpersonen ikke er til stede. Husk at frukta går ikke hjem selv om nøkkelpersonen gjør det. Du er ferdig! Lukk denne siden og gå tilbake til læringsstien frukt og grønt. Nettleseren din støtter ikke video. Pause video Formidlet med DigiStory